Thomas Allanders Ukuleleskola på SVTPLAY

ThA UkuleleskolaHela den av Sveriges Television påkostade TV-serien Thomas Allanders Ukuleleskola på 1.30 timmar, finns idag fritt att beskåda på SVTplay, ÖPPET ARKIV! Flott va!

Ukulelemannen är inte sämre och bjuder på den tryckta originalutgåvan av denna sällsynt eminenta vintagebok, första upplagan utkommen 1985. Då och då säljs den på tradera. Det kan vara ett dödsbo som säljer ett väl nött exemplar. Här har du emellertid hela den första ukuleleskolan som pdf. Tyvärr är vissa upphovsrättskyddade partier dolda på nätet.
                   

Köp annars Sveriges mest sålda ukuleleskola, uppföljaren ”Stora Ukuleleskolan med CD”, med massor av roliga låtar och speltips, allt även i ljudande form på cd:n. Den kostar ca 195 kr i musikhandeln. Om du inte finner den där kan du skicka ett mejl till adressen nedan så kommer den i brevlådan för samma pris. Vid beställning i 5-pack billigare frakt.mejladress

 

Det är lätt att lära sig spela ukulele. För världsrekordlåten behöver du bara lära dig tre lätta ackord. Ta dig en titt på Rekordlåten.