Biljett – med eller utan ukulele – samma pris.

köpbiljett2

BILJETT

Vid köpet kryssar man i om man avser spela med i rekordförsöket och blir därmed automatiskt ”anmäld”. Kom ihåg att kryssa i rutan att du vill ha fortsatt info från Ukulelespelen. Om inte, kommer ingen info… 🙁

Serviceavgiften på 15-20 kronor ingår i alla biljettpriser! 🙂
GRATIS inträde för alla barn, 0-12 år i sällskap med vuxen och helst med en ukulele.

Biljettpris vuxen 20 år –                                 275 kr
Biljettpris ungdom 13 – 19 år                        175 kr
Barn 0-12 år gratis i sällskap med vuxen och gärna med sin lärare och skolklass!
Special: Tjejerna i Tjejmilen springer gratis in på världsrekordförsöket på Stadion. Om de har nummerlappen kvar, ukulelen i högsta hugg – och kan de tre ackorden! Så när pappa och ungarna vinkat av mamma inväntar de målgången på Stadion!

Köp biljetten över nätet, helst snarast så år vi lite bättre framförhållning. Vid köp i kassa dagen U, kontant, swish eller med kort, tillkommer en expeditionsavgift på 25 kr/biljett.

MÄNGDRABATT 10%
för ”busslaster”, skolor och företag etc. Som upplagt för teambuilding och kickstart efter sommaren! Rabatt när minst 50 biljetter köpes samtidigt. (lönar sig alltså redan vid 46 personer.) Kontakta då tickster direkt för rabattkod.

VIKTIGT INFÖR DAGEN U
Träbänkar är träbänkar. Ta med sittdyna eller varför inte campingstol! Det är helt okey. Till och med lite VIP-läge om man vill sitta framför scenen skönt tillbakalutad! All förtäring måste dock ske på läktarna. Stadion är stränga med det. Att på mållinjen halka på bananskal eller tappad mosbricka är inte vad en löpare vill göra. Ta från början med vad du behöver. Det funkar INTE med folk som springer ut och in genom spärrarna på Stadion. Entréerna är denna gång strax bortom Klocktornet på Lidingövägen.

fondläktarenhögradelen

 

ingångbortomklocktornet